Zomercursus Joure

ZOMERCURSUS JOURE

Ben jij een fanatieke skiër die graag in groepsverband door wil skiën? Volg dan de ZOMERCURSUS. Gedurende de ZOMERCURSUS train je op een vaste dag in de week. Tijdens de 1,5 uur durende trainingen worden verschillende facetten van het skiën uitgebreider behandeld en wordt er dieper ingegaan op de theorie. Iedere week staat een ander thema centraal. Video analyse is een terugkerend hulpmiddel. Na afloop van de trainingen kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat.

Programma:

De ZOMERCURSUS 2020 start op woensdag 18 maart en vrijdag 20 maart. De trainingen van 8/10 april en op 29 april 1 mei komen te vervallen. De laatste trainingen vinden plaats op woensdag 20 mei en vrijdag 22 mei.

 

 

Voor vragen over lessen of reserveringen bel of mail ons!

Contactformulier zomercursus

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skilessen wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Je kunt ons bezoeken en een kijkje nemen in onze fysieke winkel in Leeuwarden.

ADRES

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058-2800534
E-mail: info@snowcentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Op aanvraag geopend

SOCIAL MEDIA

Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

NIEUWSBRIEF

Top