Winkel

In onze wintersportwinkel in Leeuwarden kunt u terecht voor ski’s, snowboards, schoenen, helmen, brillen, thermokleding en alle accessoires. Bekijk hier de lopende acties.

Voor de aanschaf van de beste ski- of snowboardschoenen bieden wij de mogelijkheid om deze eerst te testen op de rolbaan. Ski’s en snowboards kunnen met onze unieke huur/koop formule “Try & Buy” ook tijdens uw wintersport getest worden. Pas als u na afloop helemaal tevreden bent over het materiaal kunt u overgaan tot aanschaf.

Wij hebben een breed assortiment met bekende wintersport A-merken, zoals: Atomic, Bataleon, Bolle, Craft, Fischer, Flow, HEAD, K2, Vimana en Salomon. Jaarlijks testen wij de nieuwste materialen ook zelf in de echte sneeuw. Op deze manier weten we precies wat we in huis hebben.

Naast aanschaf en verhuur van wintersportmaterialen kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud (slijpen en waxen) en het afstellen en monteren van bindingen op uw ski’s of snowboard.

Kom gerust eens langs voor persoonlijk en deskundige advies. Bekijk hier de openingstijden van de winkel in Leeuwarden.

ONZE LOCATIES

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Locatie: Leeuwarden (wintersportwinkel)
Adres: Uranusweg 19, Leeuwarden
Telefoon: 058 – 28 00534

friesland skischool skiwinkel snowcentrum leeuwarden interieur

SNOWCENTRUM SHOP

Locatie: Online (webshop)
Adres: Uranusweg 19, Leeuwarden
Telefoon: 058 – 28 00534

shopping-cart

ONZE MERKEN

GRATIS LEVERING in Nederland

SNELLE SERVICE 1-3 werkdagen

VEILIG BETALEN met iDEAL of creditcard

GRATIS retour*

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skiles wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Kom gezellig langs in de winkel of neem eens een kijkje in onze webshop.

ADRES

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058-2800534

E-mail: info@snowcentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Mei tot september alleen geopend op afspraak.

SOCIAL MEDIA

Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

NIEUWSBRIEF

Top