Winkel

In onze wintersportwinkel in Leeuwarden kunt u terecht voor ski’s, snowboards, schoenen, helmen, brillen, thermokleding en alle accessoires. Kortom: wij verkopen alles wat nodig is voor een perfecte wintersport! Bekijk hier de actuele winkelacties in onze webshop.

Voor de aanschaf van de beste ski- of snowboardschoenen bieden wij de mogelijkheid om deze eerst te testen op de rolbaan. Ski’s en snowboards kunnen met onze unieke huur/koop formule “Try & Buy” ook tijdens uw wintersport getest worden. Pas als u na afloop helemaal tevreden bent over het materiaal kunt u overgaan tot koop.

Wij hebben een breed assortiment met bekende wintersport A-merken, zoals: Atomic, Bataleon, Bolle, Craft, Fischer, Flow, HEAD, K2, Vimana en Salomon. Jaarlijks testen wij de nieuwste materialen ook zelf in de echte sneeuw. Op deze manier weten we precies wat we in huis hebben. Met onze collectie en werkwijze streven wij tot de beste koop voor iedereen.

Naast aanschaf en huur van wintersportmaterialen kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud (slijpen en waxen) en het afstellen en monteren van bindingen op uw ski’s of snowboard. Om optimaal plezier van uw skimateriaal te hebben dient u ze goed te onderhouden.

Kom gerust eens langs voor persoonlijk en deskundige advies. Bekijk hier de openingstijden van de skiwinkel in Leeuwarden.

ONZE LOCATIES

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Locatie: Leeuwarden (wintersportwinkel)
Adres: Uranusweg 19, Leeuwarden
Telefoon: 058 – 28 00534

friesland skischool skiwinkel snowcentrum leeuwarden interieur

SNOWCENTRUM SHOP

Locatie: Online (webshop)
Adres: Uranusweg 19, Leeuwarden
Telefoon: 058 – 28 00534

shopping-cart

ONZE MERKEN

GRATIS LEVERING in Nederland

SNELLE SERVICE 1-3 werkdagen

VEILIG BETALEN met iDEAL of creditcard

GRATIS retour*

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skiles wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Je kunt ons bezoeken en een kijkje nemen in onze fysieke winkel in Leeuwarden.

ADRES

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058-2800534
E-mail: info@snowcentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Oktober
Maa, Din, Don 18:00 - 22:00 uur
Woe, Vrij 09:00 - 12:00 + 18:00 - 22:00 uur Zat - Zon 10:00 - 17:00 uur

SOCIAL MEDIA

Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

NIEUWSBRIEF

Top