Snowcentrum Vestigingen: Leeuwarden 058 280 05 34 Joure 0513 43 67 52

LET OP! Gewijzigde openingstijden

Wintersport Winkel

Nieuwe ski's kopen?

WINTERSPORT WINKEL

In onze wintersportwinkel in Leeuwarden en Joure kunt u terecht voor ski’s, snowboards, schoenen, helmen, brillen, (thermo)kleding en alle accessoires die nodig zijn voor een perfecte wintersport! Bekijk hier de actuele winkelacties online.

Voor de aanschaf van de beste ski- of snowboardschoenen bieden wij de mogelijkheid om deze eerst te testen op de indoorbaan. Ski’s en snowboards kunnen met onze unieke huur/koop formule “Try & Buy” tijdens uw wintersport getest worden in de sneeuw. Pas als u na afloop tevreden over het materiaal kunt u overgaan tot aanschaf.

Wij hebben een breed assortiment met bekende wintersport A-merken, waaronder Atomic, Bataleon, Bolle, Craft, Fischer, Flow, GoPro, K2, Northwave, Salomon en Smith.

Jaarlijks testen wij de nieuwste materialen op de echte sneeuw. Op deze manier weten we precies wat we in huis hebben. Met onze collectie en werkwijze streven wij tot de beste koop voor iedereen.

Kom gerust langs voor persoonlijk en deskundige advies! Bekijk hier de openingstijden van de winkel in Leeuwarden en Joure.

Snowcentrum Leeuwarden

Locatie: Leeuwarden (Wintersport winkel)
Adres: Uranusweg 19, Leeuwarden
Telefoon: 058 – 28 00534

Snowcentrum Joure

Locatie: Joure (Wintersport winkel)
Adres: Nipkowweg 4-a, Joure
Telefoon: 0513 – 43 67 52

winkel joure

Element Sports

Locatie: online (Webshop)
Adres: Uranusweg 19, Leeuwarden
Telefoon: 058 – 28 00534

Onze merken