Werkplaats

WERKPLAATS

Snowcentrum Leeuwarden beschikt over een eigen werkplaats met Wintersteiger wax-, slijp- en afstelpmachines voor professioneel onderhoud van ski’s en snowboards. Naast regulier kanten slijpen, vlak slijpen, structuur slijpen en waxen zijn wij gespecialiseerd in reparaties, zoals het repareren van het belag. Het inleveren van de materialen kan in Leeuwarden en Joure.

Als je op wintersport gaat en je hebt nog geen eigen ski’s of snowboard of je wilt een keer wat nieuws proberen, dan kun je terecht bij onze verhuur afdeling.

Voor vragen over onderhoud of verhuur bel of mail ons!

ONDERHOUD

Ski’s en snowboards moeten regelmatig geslepen en gewaxed worden.  Lever je materiaal in en wij zorgen ervoor dat ze op tijd weer klaar staan.  Mocht je vragen hebben over onderhoud of reparaties stel ze gerust en ga goed voorbereid op wintersport! Bekijk hier de tarieven.

onderhoud verhuur

VERHUUR

Het belag van ski’s en snowboards moet gevoed worden. Dit gebeurt met wax. Wax zorgt ervoor dat je beter glijdt over de sneeuw. Skiwax zorgt ervoor dat het vocht van de sneeuw beter wordt afgevoerd. Wax wordt gemaakt om goeie glij eigenschappen te creëren. Bekijk hier de tarieven.

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skiles wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Kom gezellig langs in de winkel of neem eens een kijkje in onze webshop.

ADRES

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058-2800534

E-mail: info@snowcentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Mei tot september alleen geopend op afspraak.

SOCIAL MEDIA

Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

NIEUWSBRIEF

Top