News Grid

News Grid

Beautifully presented

 • zomercursus snowcentrum

  ☀ZOMERCURSUS☀

  Wil jij de skitechniek nog beter onder de knie krijgen? Dan is de Zomercursus iets voor jou! Techniek training Video analyse Voor alle niveaus Extra persoonlijke aandacht 1,5 uur training 6 trainingen voor € 200,- Er zijn drie groepen: donderdagavond van 19:00-20:30 uur of 20:30-22:00 uur en vrijdagochtend van 10:00-11:30 uur. Data: 16/17 maart 23/24 […]
 • openingstijden tot 20 maart snowcentrum

  OPENINGSTIJDEN TOT 20 MAART

  Dit zijn onze openingstijden tot 20 maart. We zijn ook open op afspraak. Stuur dan even een berichtje of mailtje.
 • skiverhuur snowcentrum leeuwarden

  VERHUUR

  Ga je binnenkort op wintersport en zoek je nog spullen om te huren?  Kom dan langs om te reserveren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat de spullen op een gewenst moment voor je klaarstaan.
 • openingstijden februari

  OPENINGSTIJDEN FEBRUARI

  Dit zijn de openingstijden voor februari. Buiten onze openingstijden zijn wij op aanvraag geopend. Voor vragen en reserveringen kun je telefonisch contact opnemen via 058-2800534.
 • openingstijden januari

  OPENINGSTIJDEN JANUARI

  Dit zijn de nieuwe openingstijden voor januari. Kijk voor meer informatie op www.snowcentrum.nl/openingstijden Buiten onze openingstijden zijn wij op aanvraag geopend. Voor vragen en reserveringen kun je telefonisch contact opnemen via 058-2800534.
 • snowcentrum - kick-off ischgl

  KICK-OFF ISCHGL 2022

  Ook dit jaar organiseren wij weer een aantal gezellige groepsreizen. Tijdens de Kick-off reis verblijven wij 4 nachten in de Tiroolse Alpen van Galtür in Oostenrijk. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor onze kick-off van het wintersportseizoen in het hypermoderne skigebied van Ischgl. Het grootste deel van de perfect geprepareerde pistes ligt boven de 2000 […]
 • Open Dagen 2022

  OPEN DAGEN + SKIBEURS 2022

  Kom zaterdag 1 of zondag 2 oktober naar de Open Dagen + Skibeurs van Snowcentrum Leeuwarden. De entree is gratis en er zijn leuke acties met kortingen op lessen en wintersportmaterialen: ✅ GRATIS skiën en snowboarden ✅ 10% korting op alle leskaarten ✅ tot 50% korting in de SALE ✅ 10% korting op nieuwe collectie […]
 • Voorinschrijving 2022

  VOORINSCHRIJVING 2022

  Start dit seizoen goed en boek je lessen nu met 10% korting! Boek online op de website of kom aanstaande donderdag gezellig naar de Voorinschrijving.
 • skiteam friesland

  SKITEAM FRIESLAND

  Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022 starten we weer met de Skiteams. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar fanatieke kinderen die skiën als sport willen beoefenen. Kijk voor meer informatie op https://snowcentrum.nl/skiteam-friesland/.    
 • vacature skileraar snowcentrum leeuwarden

  SKILERAAR GEZOCHT!

  Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste skileraren die ons leuke team parttime/fulltime willen komen versterken. Interesse? Laat het ons weten en bel/mail ons voor een kennismakingsgesprek. Kijk voor meer informatie op: https://snowcentrum.nl/jobs/ Team Snowcentrum Leeuwarden 058-2800534 / info@snowcentrum.nl

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skiles wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Kom gezellig langs in de winkel of neem eens een kijkje in onze webshop.

ADRES

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058-2800534

E-mail: info@snowcentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Mei tot september alleen geopend op afspraak.

SOCIAL MEDIA

Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

NIEUWSBRIEF

Top