KIDS-LESSEN

LESSEN VOOR KINDEREN

Het skiën op de indoorbaan is ook voor kinderen zeer geschikt. Ze leren spelenderwijs de techniek snel onder de knie te krijgen. In vergelijking met skilessen voor kinderen in de sneeuw zijn de groepen hier kleiner, waardoor meer individuele aandacht tijdens de lessen geboden kan worden. Een ander groot voordeel is dat je hier les krijgt van een Nederlandse leraar of lerares. Wij hebben geen minimum leeftijd voor kinderen. Het is belangrijk dat ze het leuk vinden en er lol in hebben. Bekijk hier de tarieven.

 

Methodiek:

Net als bij de volwassenen word je ingedeeld op je eigen niveau. Het doel is het aanleren en verbeteren van je techniek. De lessen voor kinderen vinden vooral plaats op woensdag, vrijdag en in het weekend. Voor de fanatieke kids die van skiën hun sport willen maken is er het skiteam! Bekijk hier alle mogelijkheden voor kinderen bij Snowcentrum.

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skiles wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Kom gezellig langs in de winkel of neem eens een kijkje in onze webshop.

ADRES

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058-2800534

E-mail: info@snowcentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Mei tot september alleen geopend op afspraak.

SOCIAL MEDIA

Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

NIEUWSBRIEF

Top