SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Altijd al beter willen leren skiën of snowboarden? De beste en snelste manier om dit onder de knie te krijgen, is door ski- en of snowboardlessen te volgen op de indoor rolbaan van Snowcentrum Leeuwarden.

Trainen voor de sneeuw

Op de rollerbaan leer je de techniek vele malen sneller aan dan in de echte sneeuw. Door de verstelbare hellingshoek en snelheid van de skibanen zijn de trainingen zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Meerdere personen van hetzelfde niveau kunnen tegelijk afdalen van de “eindeloze” piste. Door te trainen in kleine groepen krijg je veel individuele begeleiding en directe feedback van de leraar. Hierdoor behaal je een optimaal rendement uit de lessen.

Door een grote spiegelwand zie je direct wat je doet. Niet onbelangrijk: de juiste spiergroepen worden alvast getraind, waardoor de kans op blessures tijdens uw vakantie aanzienlijk vermindert. Daarnaast zal er sprake zijn van minder spierpijn, wat het plezier op de wintersport vergroot. De lessen worden verzorgd door een professioneel team van gecertificeerde instructeurs.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bereid je goed voor op de leukste vakantie van het jaar!

Voor vragen over lessen of reserveringen bel of mail ons!

Indoorskiën is de ideale voorbereiding op het werk in de échte sneeuw.

Het is dé beste methode om je technisch voor te bereiden op de wintersport. Voor beginners maar ook voor de gevorderde wintersporter die aan zijn/haar techniek en conditie wil werken.

SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skiles wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Kom gezellig langs in de winkel of neem eens een kijkje in onze webshop.

ADRES

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058-2800534

E-mail: info@snowcentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Mei tot september alleen geopend op afspraak.

SOCIAL MEDIA

Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

NIEUWSBRIEF

Top