Bel de Skischool van Friesland! Leeuwarden 058 280 05 34 | Joure 0513 436 752

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Altijd al beter willen leren skiën of snowboarden? De beste en snelste manier om dit onder de knie te krijgen, is door ski- en of snowboardlessen te volgen op de indoor rollerbaan van Snowcentrum Leeuwarden of Joure.

Trainen voor de sneeuw

Op de rollerbaan leer je de techniek vele malen sneller aan dan in de echte sneeuw. Door de verstelbare hellingshoek en snelheid van de skibanen zijn de trainingen zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Meerdere personen van hetzelfde niveau kunnen tegelijk afdalen van de “eindeloze” piste. Door te trainen in kleine groepen krijg je veel individuele begeleiding en directe feedback van de leraar. Hierdoor behaal je een optimaal rendement uit de lessen.

Door een grote spiegelwand zie je direct wat je doet. Niet onbelangrijk: de juiste spiergroepen worden alvast getraind, waardoor de kans op blessures tijdens uw vakantie aanzienlijk vermindert. Daarnaast zal er sprake zijn van minder spierpijn, wat het plezier op de wintersport vergroot. De lessen worden verzorgd door een professioneel team van gecertificeerde instructeurs.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bereid je goed voor op de leukste vakantie van het jaar!

PROEFLES AANVRAGEN?

proefles boeken

Voor vragen over lessen of reserveringen bel of mail ons!

Indoorskiën is de ideale voorbereiding op het werk in de échte sneeuw.

Het is dé beste methode om je technisch voor te bereiden op de wintersport. Voor beginners maar ook voor de gevorderde wintersporter die aan zijn/haar techniek en conditie wil werken.

DIRECT BOEKEN

Leeuwarden

Direct boeken

SKILESSEN

Wil je (beter) leren skiën dan kun je bij ons lessen volgen.

Tijdens een skiles van 1 uur met max. 6 personen krijg je les op jouw niveau, of je nu beginner of gevorderd bent. De instructeur is altijd in de buurt en helpt je verder. Naast de reguliere lessen verzorgen wij ook lessen voor groepen. Bekijk hier de tarieven.

ski- en snowboardlessen
DSC00216

SNOWBOARDLESSEN

Wil je (beter) leren snowboarden dan kun je bij ons lessen volgen.

Tijdens een snowboardles van 1 uur met max. 4 personen en steeds max. 2 tegelijk krijg je les op jouw niveau, of je nu beginner of gevorderd bent. De instructeur is altijd in de buurt en helpt je verder. Naast de reguliere lessen verzorgen wij ook lessen voor groepen. Bekijk hier de tarieven.

LESSEN VOOR KINDEREN

Het skiën op de indoorbaan is ook voor kinderen zeer geschikt. Ze leren spelenderwijs de techniek snel onder de knie te krijgen. In vergelijking met skilessen voor kinderen in de sneeuw zijn de groepen hier kleiner, waardoor meer individuele aandacht tijdens de lessen geboden kan worden. Een ander groot voordeel is dat je hier les krijgt van een Nederlandse leraar of lerares. Wij hebben geen minimum leeftijd voor kinderen. Het is belangrijk dat ze het leuk vinden en er lol in hebben. Bekijk hier de tarieven.

Methodiek:

Net als bij de volwassenen word je ingedeeld op je eigen niveau. Het doel is het aanleren en verbeteren van je techniek. De lessen voor kinderen vinden vooral plaats op woensdag, vrijdag en in het weekend. Voor de fanatieke kids die van skiën hun sport willen maken is er het skiteam! Bekijk hier alle mogelijkheden voor kinderen bij Snowcentrum.

kinderfeestje skiën

Contactformulier ski- en snowboardlessen

We horen graag van u! Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Locatie
 Leeuwarden Joure

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Vraag/Reservering/Bericht