Snowcentrum locaties: Leeuwarden 058 280 05 34 Joure 0513 43 67 52

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Altijd al beter willen leren skiën of snowboarden? De beste en snelste manier om dit onder de knie te krijgen, is door ski- en of snowboardlessen te volgen op de indoor rollerbaan van Snowcentrum Leeuwarden of Joure.

Trainen voor de sneeuw

Op de rollerbaan leer je de techniek vele malen sneller aan dan in de echte sneeuw. Door de verstelbare hellingshoek en snelheid van de skibanen zijn de trainingen zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Meerdere personen van hetzelfde niveau kunnen tegelijk afdalen van de “eindeloze” piste. Door te trainen in kleine groepen krijg je veel individuele begeleiding en directe feedback van de leraar. Hierdoor behaal je een optimaal rendement uit de lessen.

Door een grote spiegelwand zie je direct wat je doet. Niet onbelangrijk: de juiste spiergroepen worden alvast getraind, waardoor de kans op blessures tijdens uw vakantie aanzienlijk vermindert. Daarnaast zal er sprake zijn van minder spierpijn, wat het plezier op de wintersport vergroot. De lessen worden verzorgd door een professioneel team van gecertificeerde instructeurs.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bereid je goed voor op de leukste vakantie van het jaar!

Voor vragen over lessen of reserveringen bel of mail ons!

Indoorskiën is de ideale voorbereiding op het werk in de échte sneeuw.

Het is dé beste methode om je technisch voor te bereiden op de wintersport. Voor beginners maar ook voor de gevorderde wintersporter die aan zijn/haar techniek en conditie wil werken.

Snowcentrum Leeuwarden
Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Bel Leeuwarden: 058-2800534

Snowcentrum Joure
Nipkowweg 4-a
8501 XH Joure
Bel Joure: 0513-436752

Cialis generiek onredelijk duur, ik vond het op online apotheek. Kamagra is bijvoorbeeld beter voor mij, en handiger voor ontvangst. En Kamagra kost meerdere keren goedkoper. En in het geval van Cialis betaal je veel geld alleen voor de naam!

SNOWCENTRUM

Social media

Leeuwarden


Joure

NIEUWSBRIEF

Top