Kick-off Ischgl 2021

Kick-off Ischgl 2021

Galtür***

24 – 28 november 2021

Tijdens deze reis verblijven wij 4 nachten in de Tiroolse Alpen van Galtür in Oostenrijk. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor onze kick-off in het hypermoderne skigebied van Ischgl. Het grootste deel van de perfect geprepareerde pistes ligt boven de 2000 meter grens. Hierdoor is Ischgl niet alleen super gezellig, maar ook bijzonder sneeuwzeker.

De aankomst in Galtür is op woensdag 24 november. Zondag 28 november vertrekken we weer richting Nederland. Deze reis is op basis van eigen vervoer, maar in overleg kan er wellicht met elkaar gereden worden. Je kunt gebruik maken van een gratis shuttlebus naar de liften.

Wil je deze reis boeken? Vul dan het inschrijfformulier hieronder in. De huur van ski’s, snowboards, schoenen en stokken is optioneel. Via het inschrijfformulier kun je alvast aangeven of je iets wilt huren. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging en de betaalgegevens.

snowcentrum - kick-off ischgl

Inschrijfformulier Kick-off Ischgl 2021

  Naam:

  Voornaam

  Achternaam

  Adres:

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail

  Geboortedatum


  Telefoonnummer

  Reis

  Deze reis is inclusief:
  ✓ 3 daagse skipas
  ✓ 4 overnachtingen op basis van halfpension
  ✓ Toeristenbelasting en boekingskosten
  ✓ Ski begeleiding

  Verhuur (optioneel)

  Door op onderstaande "Verzenden" knop te drukken ga je akkoord met de reisvoorwaarden van Snowcentrum en kan de voorpret beginnen!

  SNOWCENTRUM LEEUWARDEN

  Wintersportkriebels? Een goede voorbereiding start bij Snowcentrum Leeuwarden.

  Om op en top naar de wintersport af te reizen neem je eerst nog wat lessen bij de skischool van Snowcentrum Leeuwarden. Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee rolbanen waarop beginners en gevorderden de techniek kunnen trainen. Naast skiles wordt ook snowboardles gegeven. De lessen zijn voor alle leeftijden geschikt. Ook voor verkoop, verhuur en onderhoud ben je bij Snowcentrum Leeuwarden aan het juiste adres. Kom gezellig langs in de winkel of neem eens een kijkje in onze webshop.

  ADRES

  Uranusweg 19
  8938 AJ Leeuwarden
  Telefoon: 058-2800534

  E-mail: info@snowcentrum.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Op aanvraag

  SOCIAL MEDIA

  Volg Snowcentrum Leeuwarden hier

  NIEUWSBRIEF

  Top