Kamagra is een zeer beroemd medicijn dat is gemaakt door het wereldberoemde farmacologische bedrijf Ajanta. De Indiase fabrikant is gespecialiseerd in de productie van medicijnen voor de man publiek bestemd voor de behandeling van seksuele aandoeningen. De populariteit van de gehele farmacologische lijn van Ajanta wordt bepaald door de maximale efficiëntie en de beschikbaarheid van de strengste kwaliteitscontrole in elk productieproces van geneesmiddelen.

Toepassingsregels

Kamagra geproduceerd in tabletvorm (50 mg of 100 mg) of in de vorm van orale gelatine. Absorptie van de actieve bestanddelen van Kamagra begint 50-60 minuten na inname van het medicijn. Dat is waarom mannen zouden moeten drinken tabletten 75-90 minuten vóór de vermeende seksuele intimiteit. Het is beter om de medicatie met een kleine hoeveelheid water te nemen. De fabrikant waarschuwt de doelgroep dat het is verboden om samen met de Kamagra cafeïnedranken te nemen. Het is te wijten aan het feit dat het lichaam van de patiënt op dit moment nadelig zal worden beïnvloed, wat ernstige complicaties zal veroorzaken.

De fabrikant waarschuwt ook dat bij gelijktijdige toediening van Kamagra en alcohol de farmacologische activiteit van tabletten zal afnemen en er ook allergische reacties kunnen ontstaan.

Effect van het medicijn

Kamagra-tabletten en orale gelei bevatten een actief bestanddeel dat sildenafil wordt genoemd. Na het penetreren in het mannelijke lichaam begint het de bloedtoevoer in de organen van het kleine bekken te vergroten het uitlokken van de opkomst van een aanhoudende erectie. De hulpcomponenten die aanwezig zijn in het medicijn stimuleren het proces van het vrijmaken van hormonen zoals endorfine en serotonine in de bloedbaan. Dankzij dit weten mannen emotionele spanningen snel te verwijderen. De fabrikant raadt patiënten aan na het innemen van de pil in twee een uur begint zelfstandig het voortplantingsorgaan te stimuleren, wat de maximale effectiviteit van de antwoorden zal garanderen.

Contra

De fabrikant waarschuwt de doelgroep over de aanwezigheid van de volgende contra-indicaties voor het gebruik van het medicijn:

De aanwezigheid van individuele intolerantie voor de componenten van Kamagra sildenafil.

Gebruik Kamagra orale gelei niet in geval van contra-indicaties van seksuele activiteit. We hebben het over mensen die dergelijke pathologieën hebben als hypertensie, tachycardie, aritmie, herstel na een hartaanval of beroerte.

U kunt het medicijn niet innemen als u problemen heeft met het oognetvlies of met de lever, het effect van de behandeling kan afnemen.

Patiënten mogen de aanbevolen dosering van de fabrikant niet overschrijden. Anders zullen ze misselijkheid, hoofdpijn en andere bijwerkingen ervaren.

Bijwerkingen

Bij gebruik van Kamagra orale gelei moet de mogelijkheid van bijwerkingen worden overwogen. Meestal zijn ze zwak uitgedrukt of hebben ze helemaal geen manifestaties.

Mogelijke negatieve effecten:

  • lichte duizeligheid;
  • migraine hoofdpijn;
  • koorts ten tijde van de bloedvloeiing;
  • loopneus, verstopte neus;
  • spierpijn in de rug;
  • schending van kleurperceptie, dubbelzien, fotofobie.

Voordat geneesmiddelen worden gebruikt om de potentie te vergroten, is het raadzaam om een ​​test te ondergaan om mogelijke contra-indicaties en de benoeming van een individuele dosering te identificeren.

Het is zeer ongepast om Kamagra te gebruiken als u alcohol drinkt. Voor mannen, ouderen, of die lijden aan een nierziekte, lever, misbruik van nicotine, veel artsen raden aan een kleinere dosis van het medicijn te gebruiken (25-50 mg).

Overdose

In het geval van een overdosis door Kamagra zijn er uitgesproken bijwerkingen. Indicatie van een overdosis kan een erectie zijn, die langer duurt dan vier uur.

In dit geval moet u dringend naar de dokter en als u zich in een ernstige toestand bevindt, moet u hem thuis bellen. De arts wast de maag en verlicht de intoxicatie en symptomen van allergische reacties en een herstellende behandeling voorschrijven. Om niet te overdoseren, kies de dosis met de arts, verklein niet de  interval tussen de doses van het medicijn — het moet ten minste 24 uur duren en zorg ervoor dat u niet per ongeluk te veel Kamagra neemt.

Waar te bestellen

Mannen kunnen Kamagra orale jelly kopen bij vele online apotheken. Op dit moment stellen internetapotheken redelijk lage prijzen vast in vergelijking met lokale. Na het bestellen van Kamagra mondelinge gelei zal verpakt zijn in een verzegeld en niet-transparant pakket. De aflevering van het medicijn wordt in alle regio’s uitgevoerd.