Algemeen
Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle overeenkomsten welke door u en Snowcentrum.nl gesloten worden. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Snowcentrum.nl. Op al onze producten zijn de volgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing±

Prijzen
Alle door Snowcentrum.nl opgegeven prijzen zijn in Euro (EUR) en inclusief BTW.

Betaling
Nadat u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Hierin worden de totale kosten inclusief verzendkosten weergegeven. U kunt op twee manieren betalen, iDeal en creditcare. Bij betaling via iDeal worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Verzendkosten
Momenteel versturen wij onze bestellingen binnen Nederland en België. Voor België gelden extra verzendkosten.

Levering
Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van onze producten bedraagt normaliter 1 tot 5 werkdagen. Mocht de levertijd meer dan 1 week bedragen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit telefonisch of per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Leveringen vinden momenteel uitsluitend plaats binnen Nederland en België.

Eigendomsvoorbehoud
Alle artikelen blijven eigendom van Snowcentrum.nl tot de volledige betaling is voldaan.

Ruilen en retourneren
Ruilen of retourneren van de door u bestelde produkten is mogelijk binnen 10 dagen na ontvangst van de bewuste producten. Voordat u een product aan ons retour stuurt, dient u hierover eerst contact met ons op te nemen. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, voorzien van onze en uw adresgegevens, onbeschadigd en in de orginele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de koper. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe. In geval u bij een retourzending geen vervangend product wenst, zijn de door Snowcentrum.nl gemaakte verzend- en administratiekosten voor uw rekening.

Garantie en klachten
Snowcentrum.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van klanten. Om deze reden zullen we uw klachten met de grootste zorg behandelen. Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze bereikt u telefonisch via 058-2800534 of op info@snowcentrum.nl. Indien een door u besteld produkt iets mankeert, kunt u dit binnen 2 weken naar ons terugsturen. U dient ons hier wel eerst per telefoon of e-mail van op de hoogte te stellen. Indien uw klacht gegrond is, sturen wij u indien op voorraad kostenloos een nieuw produkt toe.

Wijzigingen
Snowcentrum.nl heeft ten alle tijden het recht deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. Indien u nog een levering van Snowcentrum.nl ontvangt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U heeft dan de mogelijkheid om een nog niet afgeronde bestelling, waar de goederen nog niet van zijn geleverd, te annuleren.