10% korting op alle leskaarten

OKTOBER ACTIEMAAND

Nog geen concrete wintersport plannen, maar wel onwijs veel zin om te skiën of snowboarden? Dan hebben wij goed nieuws, want trainen mag! De hele maand oktober geniet je bij Snowcentrum ook nog van 10% korting op alle leskaarten. Bel 058-2800534 of kom langs en reserveer alvast je favoriete plekje.

Met de nieuwe coronamaatregelen kunnen wij de lessen op een verantwoorde manier voort zetten. Doordat er steeds maximaal 2 (Leeuwarden) of 3 (Joure) personen tegelijk de baan op gaan, is het mogelijk om met 1,5 meter afstand te sporten. Wij verwelkomen jullie graag met mondkapje. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje te dragen. De horeca is voorlopig gesloten.

Houd ook je wintersportmaterialen in topconditie en profiteer van de Wax & Slijp ACTIE:

✓ alle skibeurten 19,50
✓ alle snowboardbeurten 24,50