foto zitskiën joure

Open Dag zitskiën

Open Dag zitskiën

Op zondag 3 november a.s. vindt in Snowcentrum Joure de open dag zitskiën plaats voor iedereen met een handicap. Onder begeleiding wordt geleerd hoe, samen met een begeleider, de zitski bestuurt moet worden. Indien gewenst kan een partner, gezinslid of vriend(in) leren om te begeleiden.

Zitskiën op een indoor skibaan is uniek in Friesland. Snowcentrum Joure is de eerste baan die zitskiën structureel en onder professionele begeleiding aanbiedt. De open dag is gratis en vindt plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het is om in een zitski de piste af te glijden. Vooraf aanmelden is handig, zo ben je verzekerd van een plek. Dit kan per mail:joure@snowcentrum.nl of telefonisch 0513 – 43 67 52.

De Open Dag zitskiën is een initiatief van Sport Fryslân en wordt uitgevoerd door Snowcentrum Joure. Op www.unieksporten.nl staat een uitgebreid sportaanbod voor mensen met een handicap. Iedereen die wil sporten kan daar terecht om zijn/haar sport uit te zoeken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast handige tips voor elke zitskiër en zijn/haar begeleider!

Graag tot dan!

Snowcentrum Joure
Nipkowweg 4-a
8501 XH Joure