wintersport hintertux

Fotoverslag: Hintertux 2018

De kick-off is een jaarlijks terugkerende groepsreis van Snowcentrum Leeuwarden om het wintersportseizoen gezellig af te trappen. De Hintertux is een perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde wintersport. De Hintertuxer Gletscher is een van Europa’s grootste gletsjer skigebieden waar vrijwel het hele jaar door geskied kan worden. Het gebied is in het hoogseizoen onderdeel van het Zillertal Arena.

Hintertux heeft veel brede pistes, waarvan er veel rood en blauw zijn. Met 3250m hoogte heb je vanaf de Gefrorene Wand een adembenemend uitzicht over de omliggende skigebieden. Voor een gletsjer heeft dit gebied verrassend veel hoogtemeters. In één afdaling kun je vanaf de Gefrorene Wand tot het Tuxer Fernerhaus bijna 600 hoogtemeters maken. Van 24 tot 28 november organiseerde Snowcentrum de kick-off van het wintersportseizoen naar de Oostenrijkse bergen.

Hieronder tref je een kleine foto impressie.

wintersport hintertux

wintersport hintertux

wintersport hintertux

wintersport hintertux wintersport hintertux