Skiverhuur

 Regel nu je verhuur voor de wintersport‼️ Kom snel langs bij Snowcentrum Leeuwarden en Snowcentrum Joure voor het passen en aanmeten van de materialen. Wij hebben een ruim aanbod in ski’s, snowboards en schoenen.

Voordelen skihuur Nederland

  • In alle rust vóór je vakantie alles regelen
  • De materialen op een gewenst moment afhalen
  • Verhuur van de meest recente materialen
  • Verhuur specials mogelijk: lawinesafety materialen, sneeuwkettingen, winterbanden, dakdragers, dakkoffers
  • Op vakantie direct de piste op!

Eerst huren, dan kopen

Voordat je een nieuwe ski’s of een snowboard aanschaft kun je bij Snowcentrum de materialen eerst huren om te kijken of deze je bevallen. Als je besluit de materialen te kopen dan wordt de huurprijs met de aanschafprijs verrekend. Kijk je liever nog even verder, dan betaal je alleen de kosten van de verhuur. Informeer bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.