Archery Tag de nieuwste hit!

Dit hilarische spel is binnenkort te spelen bij Snowcentrum! Archery Tag is een kruising tussen trefbal en paintball en wordt gespeeld met pijl en boog. Er wordt geschoten met zachte pijlen. In Joure is een gloednieuwe hal omgetoverd tot een waar strijdperk. Beleef deze intens leuke activiteit nu zelf!

Archery Tag is ideaal voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes waarbij teams zonder blauwe plekken het tegen elkaar opnemen. Deze activiteit staat garant voor een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden! Archery Tag kan prima gecombineerd worden met onze andere activiteiten, zoals indoor skiën (en vanaf februari 2018 bubbelvoetbal) en een hapje en drankje. Vraag hier een offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden.

Ook super leuk voor kinderfeestjes!