snowcentrum skischool leeuwarden joure rollerbaan

Beste leermethode

Revolvingslope_02

Skiles op de rollerbaan is de beste en leukste voorbereiding op je wintersportvakantie. Onderzoek van de Consumentenbond een aantal jaar geleden heeft uitgewezen dat je op een rolbaan het meeste en het snelste leert.

Skiën en snowboarden op een rolbaan vraagt wel enige gewenning. Wanneer je al vaker geskied of geboard hebt in de sneeuw zul je dat zeker merken. Toch is de intensieve manier van lessen onder leiding van een gediplomeerde leraar die dichtbij staat, de beste methode om de fijne kneepjes te leren. Daarbij kun je al je vorderingen volgen in een grote spiegel die voor de baan is geplaatst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.